Alumni in de spotlight

We hebben weer een mooi overzicht van nieuws over oud-leerlingen van De Theaterhavo/vwo samengesteld!

Joëlle van Adrichem

Joëlle is een oud-leerling van De Theaterhavo/vwo en heeft ruim een jaar geleden haar eigen bedrijf opgericht: JA Film. Joëlle werkt op filmsets en heeft bijvoorbeeld bijgedragen aan de 48 Hour film ‘Garbage’, de serie ‘Spangas'(seizoen 14) en de film ‘GRIT’.

Hoewel Joëlle niet bij ons haar diploma heeft gehaald, maar op het Grafisch Lyceum, verdient zij natuurlijk ook een plekje in onze spotlight!

Bekijk de website van JA Film voor meer informatie over het werk van Joëlle: https://ja-film.nl/


Lucas Rietveld

Lucas is ook een oud-leerling van De Theaterhavo/vwo die in de mediawereld werkzaam is. Momenteel werkt hij als editor bij Stay in Touch Media en edit hij bijvoorbeeld video’s voor het programma ‘De Helden van Nu’.

Lucas is ook een leerling die niet bij ons, maar op het Grafisch Lyceum in Rotterdam zijn diploma heeft gehaald. Omdat we graag op de hoogte blijven van al onze leerlingen, hoort Lucas ook in dit overzicht thuis!


Zafanja Ellensburg

Dat je niet altijd een baan in de media hoeft aan te nemen na het behalen van je diploma aan De Theaterhavo/vwo bewijst Zafanja. Met haar eigen bedrijf ‘Bloss Brows’ zorgt Zafanja voor de mooiste wenkbrauwen in de regio Rotterdam.

Waarom Zafanja een baan bij NOSstories heeft laten schieten en gekozen heeft voor een baan waarin creativiteit en ondernemendheid centraal staan, legt ze in deze video uit:


Iris Vrolijks

Met een beetje geluk zal onze oud-leerling Iris Vrolijks vanaf maart als volksvertegenwoordiger te vinden in de Tweede Kamer. Sinds 2018 zit zij al in de gemeenteraad van Maassluis voor de PvdA en interesseert zij zich in onderwerpen als: duurzaamheid, onderwijs, jeugdzorg en jongeren.

De komende tijd zal Iris, die op plek 28 staat van de kiezerslijst, volop bezig zijn met campagne voeren. En wie weet kunnen we dan vanaf maart zeggen dat een oud-leerling van De Theaterhavo/vwo in de Tweede Kamer zit!


Maurice van Kersbergen

Alumnist Maurice van Kersbergen zal op vrijdag 8 januari 2021 te zien zijn in de Blind Auditions van The Voice of Holland. Wij wensen Maurice veel succes toe en hopen dat minimaal één van coaches voor hem gaan draaien!

Het Gouds Dagblad schreef een artikel over Maurice dat je kan lezen via: https://goudsdagblad.nl/lokaal/maurice-van-kersbergen-in-the-voice-of-holland