De THV op studiereis naar Trier, Roemenië en China

April is een internationale maand voor de THV met mooie studiereizen en uitwisselingen naar Trier, Roemenië, Londen én China.

Inmiddels zijn de meeste leerlingen uit het 4e-leerjaar samen met de docenten weer geland op Nederlandse bodem. Alleen de groep uit Roemenië vliegt vandaag terug. Van 11-16 april zijn zij in Cluj-Napoca waar we een uitwisseling hebben met het Lizeul de Arte Vizuale ‘Romulus Ladea’. Een bijzondere school met net als de THV een specialisatie vormgeving.

Van 5-11 april bezocht 4vwo en enkele docenten China! Ieder jaar hebben we een uitwisseling met de Mengzi No.1 Highschool in de Chinese provincie Yunnan. Het is altijd een fantastische studiereis met mooie ontmoetingen en onvergetelijke indrukken. Bovendien verblijven de leerlingen ook bij gastgezinnen en zijn ze voor een paar dagen onderdeel van het gezin bij wie ze verblijven. Hoe geweldig is dat!

Woensdag 11 april vertrok een aantal leerlingen van 4havo voor een bijzondere studiereis naar Trier. In 3 dagen brengen ze een bezoek aan deze historische stad. Onder andere op de planning: een bezoek aan Burg Eltz, één van de best bewaarde kastelen van Duitsland.