Open Dag & Open Avond

Ik vond het gebouw zó verwelkomend en je hoorde al gezang in de hallen…

– Oud-leerling van De Theaterhavo/vwo vertelt over haar eerste indruk van de school –

Open Dag: zaterdag 29 januari 2022

Op de Open Dag op zaterdag 29 januari 2022 ben je als leerling van groep 8 van harte welkom. Gezien de beperkte capaciteit vragen we alle leerlingen van groep 7 om volgend jaar naar onze Open Dag of Open Lesdag te komen.

Je kunt je aanmelden middels een inschrijving voor een tijdslot van anderhalf uur. Binnen dit tijdslot ben je het eerste uur welkom in ons schoolgebouw op de Pieter de Hoochstraat 29, waar je de sfeer van de school kunt proeven en een workshop volgt in de richting van jouw keuze.
Aansluitend ben je het laatste halfuur van het tijdslot welkom in ons schoolgebouw op de Pieter de Hoochweg 222 (dit is 100 meter verderop), waar je een korte voorstelling kunt bezoeken.

Introductie via livestream:

Los van dit bezoek is er op de Open Dag twee maal een livestream te bekijken waarin locatiedirecteur Burt Aurik en hoofd van de kunstvakken, Jaco van der Moolen, een introductie geven over de school. Zij zijn dan ook beschikbaar om vragen te beantwoorden via de chat. De livestreams zijn vrij toegankelijk van 11.00-12.30 uur en van 14.00-15.30 uur. Klik hier om de livestream te volgen op de Open Dag.

Belangrijke informatie:

  • Inschrijving is mogelijk voor één groep 8-leerling. Begeleiders kunnen het schoolgebouw helaas niet betreden.
  • Er is op deze Open Dag alleen ruimte voor leerlingen uit groep 8 die niet op de Open Lesdag van 22 januari 2022 zijn geweest.
  • Het is niet mogelijk om je voor meerdere tijdsloten in te schrijven.
  • Tijdens het bezoek gelden de huidige RIVM-maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje; 1,5 meter afstand houden tot volwassenen en handen desinfecteren bij binnenkomst. En als je klachten hebt: blijf dan thuis, hoe vervelend dat ook is!
  • Zij-instromers kunnen wij op dit moment niet in ons schoolgebouw ontvangen. Mogelijk plannen wij een later moment in dit schooljaar waarop wij jullie kunnen begroeten. Houd hiervoor de website in de gaten.

Rondleiding:

Ouders die de school graag willen bekijken, kunnen zich voor de week van 31 januari inschrijven voor een rondleiding van circa 20 minuten tussen 17.00 en 19.00 uur. Schrijf je hier in voor een rondleiding.

Let op:
De inschrijving voor de Open Dag gaat via Jeugdtheater Hofplein. Je ontvang van Jeugdtheater Hofplein een bevestiging en je ticket.


Open Avond: woensdag 2 februari 2022

Er zal alleen een livestream te volgen zijn, waarin locatiedirecteur Burt Aurik en hoofd van de kunstvakken, Jaco van der Moolen, een introductie geven over de school. Zij zijn dan ook beschikbaar om vragen te beantwoorden via de chat. De livestream is vrij toegankelijk van 19.00-20.30 uur. De link volgt z.s.m. hier.


Mocht je nog vragen hebben stuur ons dan een mail (info@thv.nl) of bel naar 010-244 33 00. 


Open Dag App

Download de gratis Open Dag App via één van de onderstaande iconen en maak vast kennis met De Theaterhavo/vwo!