OSE Film @ Cinerama

Wow! wat een goede, mooie en indrukwekkende films hebben de examenleerlingen richting film geregisseerd. Aan een volle zaal in Cinerama werden gisteravond de films van Yara, Cassandra en Richard vertoond. Wat zijn we trots op onze leerlingen en het werk dat ze verricht hebben! Een topprestatie.

Hieronder wat meer informatie over de drie films:

Yara Laoutaris – Semper ad maiora
Social media kan je beste vriend zijn, maar ook je grootste vijand. Wat doe je als het internet steeds dichterbij lijkt te komen en je leven controleert? In de film Semper ad maiora volgen we de 17- jarige Kanea die erachter komt dat online niet iedereen is wie zij denkt dat ze zijn.

Cassandra Troost – Anamorfose
De laatste periode van het examenjaar is aangebroken en de druk om definitief een richting te kiezen is hoog. Terwijl drie vrienden zich voorbereiden op de laatste examenweek vragen ze zich af waar ze terecht gaan komen en of ze elkaar ooit nog eens zullen zien.

Richard van ’t Hof – Project Job
Na zijn getraumatiseerde jeugd kan Job zijn gevoel kwijt in het maken van verknipte filmpjes met poppen. Op een dag vindt hij dat zijn poppen niet ‘echt’ genoeg meer zijn. Dan start hij de zoektocht naar een ‘menselijke pop’.