Nieuws

Open lesdag THV 11 november

Schrijf je in voor de open lesdag!

Op zaterdag 11 november opent De Theaterhavo/vwo, dé middelbare school voor theater, film en vormgeving haar deuren voor leerlingen uit groep 8. Zit jij barstensvol creativiteit en kan je niet wachten om daar tijdens je middelbare school carrière wat mee te doen? Kom dan naar de open lesdag van De Theaterhavo/vwo!  

Meer..
Header THV bezoek auteur Peter Paul Rauwerda Lemniscaat

Een speciaal bezoek van schrijver Peter Paul Rauwerda

Voor de zomervakantie heeft een aantal leerlingen uit verschillende leerjaren het boek ‘De Negen Kamers’ van Peter Paul Rauwerda meegekregen om lekker in de zomervakantie te lezen. Vandaag was hij bij ons op bezoek om met deze leerlingen in gesprek te gaan én met hen te schilderen!

Meer..
Groepsfoto THV Ardennen introductiekamp

Introductiekamp in de Ardennen

Op woensdag 23 augustus jl. vertrokken onze brugklassers voor een introductiekamp van 3 dagen naar de Ardennen. Onder begeleiding van een enthousiast en gezellig team van docenten hebben ze een hele leuke tijd gehad en konden ze elkaar alvast wat beter leren kennen.

Meer..
Aftermovie Daniel van de Kolk ANWB

Een nieuw schooljaar!

De vakantie is voorbij en we gaan weer met frisse energie het nieuwe schooljaar tegemoet! Om toch nog even het vakantiegevoel vast te houden delen we graag en met trots de aftermovie die oud-THV’er Daniël van der Kolk met zijn onderneming Dutch Vortex maakte voor de ANWB Diergaarde Blijdorp ZOOmeravond.

Meer..
Header examenuitslag

Een fantastisch examenuitslag!

Yes, de vlag gaat uit! Met grote blijdschap kunnen we vertellen dat 95% van onze vwo leerlingen en 92% van onze havo leerlingen in 1 keer is geslaagd! Van harte gefeliciteerd allemaal. Voor degenen die nog een herexamen moeten doen: heel veel succes, zet ‘m op!

Meer..
Header THV presentaties film en vormgeving

Toffe creaties en films van onze Film- en Vormgevingsklas

Dinsdag 13 juni presenteerden onze 1e en 2e-jaars kunstenaars en filmers in de dop super toffe creaties en films. De afgelopen periode hebben onze leerlingen van de richting Film en Vormgeving gewerkt aan verschillende opdrachten. Met als eindresultaat unieke, gedurfde en bijzondere presentaties waar de creativiteit vanaf spatte.

Meer..