Nieuws

De Theaterhavovwo

Vacature docent Frans

Voor een tijdelijke vervanging van één van onze docenten zijn wij per direct op zoek naar een docent Frans. Dus, ben jij dé docent Frans die ons docententeam komt versterken? Klik dan hier voor de vacature.

Meer..
Header kerstgala THV

Tickets Kerstgala

Trek je mooiste pak of galajurk uit de kast en dress up want het kerstgala komt er weer aan! Klik hier om je ticket te bestellen.

Meer..
Header bericht studievoorlichtingsmiddag

Ben je oud-THV’er, dan zoeken we jou!

Donderdag 8 maart van 16.00 tot 17.45 uur is er weer een studievoorlichtingsmiddag voor de bovenbouw op de THV. Voor deze middag zijn we op zoek naar oud-leerlingen die graag wat willen vertellen over hun huidige studie. Iedereen is meer dan welkom! Aangezien je sinds twee jaar ook natuurprofielen kunt kiezen op de THV, zijn […]

Meer..
Header THV open dag

Kom naar de open dag! | 13 januari 2018

Op zaterdag 13 januari 2018 is onze open dag! Maak kennis met de creatieve wereld van Theater, Film en Vormgeving. Kom sfeer proeven, ga lekker zelf aan de slag in een workshop. En maak kennis met onze docenten en leerlingen die je van alles mag vragen over De Theaterhavo/vwo. Je hoeft je van tevoren niet […]

Meer..
Header bericht Flippen in Rotterdam - Citylab010

De THV lanceert digitaal lesmateriaal

Samen met hulp van leerlingen en mededocenten hebben Inge van Rossum en Kristel Fidder, beiden kunstvakdocenten op De Theaterhavo/vwo eigen digitaal lesmateriaal ontwikkeld. Het doel van dit nieuwe digitale lesmateriaal is om leerlingen op een leuke en actieve manier zelf met lesmateriaal aan de slag te laten gaan, oftewel Flipping the Classroom.

Meer..
De Vormgevingsklas jaar 2

Alles draait om kunst

Als leerling van De Theaterhavo/vwo werk je altijd aan creatieve en uitdagende projecten. Alles draait bij ons om kunst. Daarom mag je de kunst die je maakt ook laten zien in presentaties, exposities en voorstellingen. Bekijk hier bijvoorbeeld de indrukwekkende kunstwerken kostuum & grime van leerjaar 2 van de Vormgevingsklas.

Meer..