Nieuws

Open Dag app van de THV!

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in onze school? Wil je meer informatie over de kunstvakken? Of sta je te springen om je aan te melden? Net als vorig jaar kan je ook dit jaar via de  gratis  “Open Dag App” kennismaken met De Theaterhavo/vwo. 

Meer..

Alumni in de spotlight

WAT KUN JE MET EEN THV-DIPLOMA? Leidt de THV je op tot artiest, beeldend kunstenaar, filmmaker? Nee, de Theaterhavo/vwo is geen vooropleiding, en met je havo of vwo-diploma heb je dezelfde mogelijkheden als elke andere leerling met een havo- of vwo-diploma in Nederland. Maar tegen de tijd dat je je diploma op de THV hebt […]

Meer..

Het onderwijs moet een veilige plek zijn om in alle vrijheid van elkaar te kunnen leren.

Dit is het statement van de Rotterdamse onderwijsinstellingen die we graag even willen delen. Als Rotterdamse onderwijsinstellingen vinden we dat alles getoond en gezegd mag worden, ingebed in de pedagogische en didactische visie van de onderwijsinstelling of opleiding. Voor de goede orde: niet alles moet getoond worden, alles mag getoond worden. Docenten hebben, in de context […] Meer..

Examenuitslag 2019/2020

We hebben er even op moeten wachten, maar het is nu definitief:   Dit jaar is 99% van onze havoleerlingen geslaagd en op het vwo mag bij 100% van onze leerlingen de vlag uit!   Wat zijn we trots op deze resultaten in bijzondere tijden! Namens alle medewerkers van De Theaterhavo/vwo: gefeliciteerd!!

Meer..