Nieuws

Kerstgala

Tickets Kerstgala

Trek je mooiste pak of galajurk uit de kast en dress up want het kerstgala komt er weer aan! Het feest is op vrijdag 14 december van 20.30 tot 1.30 uur (voor de onderbouw tot 00.00 uur). Het is niet meer mogelijk om online tickets te kopen. Wel kun je nog voor €10,- een ticket […]

Meer..
Header THV open dag

Kom naar de open dag op 12 januari!

Onze grote open dag wil je niet missen! Op zaterdag 12 januari 2019 opent De Theaterhavo/vwo haar deuren tijdens de jaarlijkse grote open dag. Van 10.00-16.00 uur ben je van harte welkom aan de Pieter de Hoochstraat 29 om sfeer te proeven en de THV zelf te ontdekken!

Meer..
Header expo kunsthal

Expositie leerlingen BEELD in Kunsthal Rotterdam

We hebben weer een mooie samenwerking met Kunsthal Rotterdam. Zondag 2 december was de opening van de expositie van de 5e-jaars vormgeefleerlingen en Maud filmleerling BEELD. Voor hun OSE (Openbaar School Examen) mochten de leerlingen eigen werk exposeren in de Kunsthal. Hoe tof is dat!

Meer..

Alumni in the spotlight

Het Nederlands Film Festival is in volle gang en hoe tof is het dat THV alumni Amy van Weerden en Jade Olieberg in ANNE+ te zien zijn, één van de films die tijdens het Nederlands Film Festival in première is gegaan.

Meer..
De Theaterhavovwo

Vacature docent Zang

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en energieke zangdocent met een lesbevoegdheid. Ben jij dé persoon die we zoeken? Klik dan hier voor de vacature.    

Meer..
Header website

Terug naar de basisschool

Op maandag 5 november gingen onze eerstejaars voor een kort bezoek terug naar hun basisschool om wat te vertellen over De Theaterhavo/vwo. Ze gaven een presentatie en beantwoorden alle vragen die ze maar kregen. Daar zijn we best trots op!

Meer..