Nieuws

De Theaterhavovwo

Vacature docent Duits

Voor aankomend schooljaar 2019-2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele docent die over uitstekende didactische vaardigheden beschikt. Gezien het specifieke karakter van de school is affiniteit met theater, kunst en cultuur gewenst.

Meer..
Avond van de Taal

Avond van de Taal

Wat was het weer een bijzondere Avond van de Taal afgelopen woensdag 20 februari. Tijdens deze avond waarin ‘taal’ centraal staat dragen leerlingen mooie, ontroerende, met hier en daar een tikkeltje humor, poëzie, liedteksten, korte verhalen en spoken word voor. Alles zelf geschreven!

Meer..
Header 6V project

‘koude patat’, een 6V project

Op zondag 17 februari speelden de leerlingen van 6VWO de multimediale voorstelling ‘koude patat’. Een bijzondere voorstelling op locatie waarin de leerlingen opzoek gaan naar nieuwe ouders en een nieuw leven na 6V. Ze realiseren zich dat ze op een punt zijn gekomen in hun leven waar ze moeten losbreken, van bijvoorbeeld de discussies over […]

Meer..
Expo Villa Zebra

Expo in Villa Zebra

Woensdag 23 januari vond de opening van de tentoonstelling van de 4e-jaars plaats in Villa Zebra. De tentoonstelling werd geopend door Ineke Lindner, directeur van Villa Zebra. De film- en vormgeefleerlingen uit 4v BEELD hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan deze super mooie tentoonstelling.

Meer..
Header OP THV

Ondernemende leerlingen halen €1965,90 op voor het goede doel

In de afgelopen maanden hebben de derdejaars leerlingen van de THV hard gewerkt binnen een eigen onderneming. Ieder jaar richten de derdejaars een eigen bedrijf op waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar hebben de leerlingen maar liefst €1965,90 opgehaald voor THOT Worldwide.  

Meer..