Nieuws

Header THV open dag

Open dag gemist? Kom dan naar de open avond!

Heb je onze grote open dag gemist? Kom dan op woensdag 6 februari naar onze open avond. Tijdens deze kleinschalige open avond ben je van harte welkom om kennis te maken met De Theaterhavo/vwo, dé middelbare school voor Theater, Film en Vormgeving. Heb je vragen? Stel ze die avond gerust aan onze docenten en leerlingen […]

Meer..
Header OP THV

Ondernemende leerlingen halen €1965,90 op voor het goede doel

In de afgelopen maanden hebben de derdejaars leerlingen van de THV hard gewerkt binnen een eigen onderneming. Ieder jaar richten de derdejaars een eigen bedrijf op waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar hebben de leerlingen maar liefst €1965,90 opgehaald voor THOT Worldwide.  

Meer..
Header THV open dag

Kom naar de open dag op 12 januari!

Onze grote open dag wil je niet missen! Op zaterdag 12 januari 2019 opent De Theaterhavo/vwo haar deuren tijdens de jaarlijkse grote open dag. Van 10.00-16.00 uur ben je van harte welkom aan de Pieter de Hoochstraat 29 om sfeer te proeven en de THV zelf te ontdekken!

Meer..
Header expo kunsthal

Expositie leerlingen BEELD in Kunsthal Rotterdam

We hebben weer een mooie samenwerking met Kunsthal Rotterdam. Zondag 2 december was de opening van de expositie van de 5e-jaars vormgeefleerlingen en Maud filmleerling BEELD. Voor hun OSE (Openbaar School Examen) mochten de leerlingen eigen werk exposeren in de Kunsthal. Hoe tof is dat!

Meer..

Alumni in the spotlight

Het Nederlands Film Festival is in volle gang en hoe tof is het dat THV alumni Amy van Weerden en Jade Olieberg in ANNE+ te zien zijn, één van de films die tijdens het Nederlands Film Festival in première is gegaan.

Meer..
Header website

Terug naar de basisschool

Op maandag 5 november gingen onze eerstejaars voor een kort bezoek terug naar hun basisschool om wat te vertellen over De Theaterhavo/vwo. Ze gaven een presentatie en beantwoorden alle vragen die ze maar kregen. Daar zijn we best trots op!

Meer..