Alumni in de spotlight

Dat onze leerlingen na het behalen van een diploma doorstromen in de culturele en kunstzinnige sector, is niet zo vanzelfsprekend!

Jerica Luz is na het behalen van haar diploma aan de THV verder gaan studeren in de richting van muziek en Vera Goetzee heeft na het verlaten van onze school een moderne dansopleiding gevolgd. Hoe het met hen gaat, lees je hieronder!

 Jerica Luz, oftewel Jèryh Luz, treedt binnenkort op in BIRD! De muziek die zij laat horen heeft neo-soul-, jazz-, hip hop- en gospelinvloeden, dus dat belooft een swingende avond te worden! Op donderdagavond 21 november is ze gratis te bewonderen. Kijk voor meer informatie op de website van BIRD.

 

Vera Goetzee is samen met haar collega's de dansgroep Chronos gestart en maakte met hen de voorstelling The sea is where you think it is. In deze dansvoorstelling mag het publiek meebeslissen over de voorstelling. Zij kunnen zelf kiezen waar ze gaan zitten of staan en welke kostuums de dansers dragen. Het Parool is in ieder geval enthousiast en schreef een artikel over de voorstelling. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

 

190624-Jeryh-Luz-1-1-1047x648-c-center

The sea is where you think it isLinks: Jèryh Luz

Rechts: foto uit de voorstelling The sea is where you think it is

(foto gemaakt door Jesse Immanuel Bom)