Ondernemende Projecten

Het beste ondernemend project

In verschillende projectgroepen werken derdejaarsleerlingen de eerste maanden van het schooljaar een aantal uur per week zelfstandig aan het opzetten van een eigen onderneming. Op deze manier oefenen de leerlingen met vaardigheden die met ondernemendheid, creativiteit, en samenwerken te maken hebben.

Na de uitvoeringen volgt er een eindpresentatie. De leerlingen presenteren hun project aan een jury die vervolgens bepaalt welk project zich 'Het beste Ondernemende Project van het jaar' mag noemen. 

 

Schooljaar 23-24

Op maandag 6 november 2023 was het weer zover. De eindpresentatie!!!
De jury heeft uiteindelijk het project 'Festifall' gekozen als beste ondernemende project. Andere projecten dit schooljaar waren: lasergamen, een varende veiling, karaoke en een muziekfestival.

Dit jaar hebben de leerlingen met alle projecten samen maar liefst ruim € 5150,00 opgehaald voor Sunday Foundation. We zijn zo trots!!

 

Schooljaar 22-23

Op maandag 14 november 2022 presenteerden de leerlingen hun projecten aan een jury. Het project 'Back in the Picture' ging er dit jaar met de titel vandoor. Ze organiseerden een festival met vintage kleding en live muziek.

Goede doel

Dit jaar hebben de leerlingen met alle projecten samen maar liefst ruim €6.000,00 opgehaald voor Sunday Foundation
De Sunday Foundation, die volledig bestaat uit vrijwilligers, biedt hulp op de vergeten plekken op aarde. De stichting zet op de slechtste plekken ter wereld projecten op om de ergste nood te lenigen. Projecten van hoop. En, als het aan de medewerkers van de Sunday Foundation ligt, een hoop projecten!

 OP Havenloods 22-23

 

klik hier voor het Krantenartikel