THV Examenfestival: Boven Het Maaiveld

In het weekend van 23 t/m 26 maart was de eerste editie van het THV Examenfestival ‘Boven Het Maaiveld’. Film, vormgeving, zang, dans, theater en regie presenteerden in dit weekend hun examenwerk voor deze kunstvakken.Het was uitputtend en geweldig. De leerlingen, docenten, externe beoordelaars en het publiek hebben genoten. Prachtige films, verwarrende beelden kunst, ontroerende luisterliederen, indrukwekkende dansstukken, sterk acteerwerk en regiestukken van zeer hoog niveau. Op dit soort momenten blijkt toch maar weer wat een geweldige leerlingen er op De Theaterhavo/vwo zitten.

En zaten, want voor de externe beoordeling kwam wederom een aantal (bijna) afgestudeerde oud THV-ers terug. Amy van der Weerden, Claire Hordijk, Daisy Hagendoorn (spel/ regie) en Gino Taytelbaum (dans). Samen met componist, muzikant Keimpe de Jong, die al vanaf de allereerste lichting de zangexamens met onvermoeibaar enthousiasme beoordeelt, filmproducten Rob Vermeulen (film), kunstenaar Ian Pieters (vormgeving) en danseres Yanaika Holle (dans) hadden zij de ingewikkelde taak een waarde te hechten aan de prestaties.

We bedanken onze buren van Maas Theater, die ons zeer gastvrij ontvingen en onze andere buren van de Machinist waar we het festival prettig mochten afsluiten en uiteraard ook KINO en de Kookstudiomix.

[gallery columns="4" link="file" ids="1755,1756,1757,1758,1759,1760,1761,1762"]