We zijn weer begonnen!

Nu de tweede week van het nieuwe schooljaar erop zit, blikken we even terug én alvast vooruit.

 

Brugklassen in de Ardennen

De eerste schoolweek startte voor de brugklasleerlingen met een introductiekamp in de Ardennen. Onder begeleiding van een tiental docenten hebben de leerlingen tijdens deze drie dagen gehiket, gebouwd en geklommen. Uiteraard was er tijdens de Bonte Avond en het kampvuur ook genoeg ruimte voor creativiteit en werd er volop gezongen en gedanst.

 

Overige leerjaren

Terwijl de brugklassers in de Ardennen elkaar beter leerden kennen, maakten de overige leerlingen van de THV ook (opnieuw) kennis met elkaar en hun mentoren. Inmiddels hebben alle leerlingen nu een volledige lesweek erop zitten.

 

Wat gaat er nog komen?

Natuurlijk heeft de school dit jaar weer een heleboel activiteiten ingepland voor de leerlingen, maar ook voor de ouders en docenten. Voorspeelavonden, ondernemende projecten, tafeltjesavonden, studiedagen, uitwisselingen met buitenlandse scholen, open podia, bezoeken aan musea en voorstellingen, en nog veel meer... En dan geven we ook nog les!

 

Al met al belooft het weer een mooi jaar op De Theaterhavo/vwo te worden, wij hebben er in ieder geval veel zin in!20190904_130917_HDR 20190906_105343_HDR

 

 

Foto's van het brugklaskamp in de Ardennen.